Deň otvorených dverí pre rodičov a ich ratolesti ale aj športovcov

Fun & Fit otvára svoje brány novej modernej rodinnej telocvične v Poprade 11. 11. 2018
v čase (10:00 – 18:00)

sa na Vás tešíme v Poprade – Veľkej, ul. Fraňa Kráľa 14, (nad potravinami CBA )

Deň otvorených dverí je prvé podujatie tohto druhu, kde je prístupná nová a moderná telocvičňa pre rodičov s deťmi a všetkých, ktorý majú potrebu využívať telocvičňu pre rozvoj pohybu.

Koncept rodinnej telocvične prináša do Popradu nové možnosti uplatnenia.

Deň otvorených dverí v rodinnej telocvični Fun & Fit odštartuje 11. novembra o 10:00 dopoludnia.

 Návštevníci sa môžu tešiť na prehliadku priestorov rodinnej telocvične Fun&Fit, ktorých súčasťou je aj Cvičisko, ktoré sa venuje funkčnému tréningu a tréningu thajského boxu pre dospelých. Takto si prídu na svoje nielen rodičia s deťmi, ale aj športovci. Pre návštevníkov sú nachystané ochutnávky všetkého, čo rodinná telocvičňa Fun&Fit poskytuje. Ukážky budú  zamerané na rôzne vekové kategórie detičiek ako aj dospelých. Zábavnou formou si zacvičia  bábätká s maminkami aj staršie deti. Rodičia si budú môcť vyskúšať kondičný kruhový tréning, prípadne sa budú môcť zamerať na rôzne časti tela. Využiť budú môcť aj pomalé tanečné cvičenie alebo Jogu. Pestrosť programu doplnia špeciálne sprievodné akcie, Thajský box a diagnostika tela (meranie prístrojom In-Body ). Navyše v ten deň budete môcť získať bonus a  to je permanentka do telocvične Fun&Fit s 10 % zľavou.

Deň otvorených dverí v rodinnej telocvični Fun&Fit je pestrý. Ponúka rodičom s deťmi vďaka rodinnej atmosfére možnosť zažiť spoločne strávený čas a využiť ho, aby zistili, čo baví ich deti a čo oslovuje samotných rodičov. Čo je účelom, ale aj prínosom rodinnej telocvične Fun&Fit.